Skip to content

professionele én goedkope wordpress website? wil jij een

ontdek websiteconception Wil jij een goedkope wordpress website?

Wil jij een professionele en goedkope wordpress website laten bouwen?
Dan ben je bij Websiteconception aan het juiste adres!

Voor particulieren, bedrijven, (startende) ZZP’ers, verenigingen en stichtingen bouwt Websiteconception een professionele en goedkope wordpress website.

‘De spin in het web’ symboliseert de centrale plaats die een website tegenwoordig inneemt in elke onderneming. Het is de moderne manier van communiceren met nieuwe en bestaande klanten, het is je visitekaartje en de manier om je product of dienst die jij aanbiedt te presenteren. Kortom: geld verdienen begint hier!

Websiteconception beschouwt webdesign en websitebouw als maatwerk. Elke website is uniek en wij bouwen die volgens de wensen van jou als opdrachtgever, uiteraard na een gedegen brainstorm sessie over inhoud en uiterlijk van jouw gedroomde website. De mogelijkheden zijn daarbij nagenoeg eindeloos.

Wij luisteren naar wat jij wil, en gaan dat vervolgens vertalen naar een  goedkope wordpress website met een professionele uitstraling, zoals jij die voor ogen hebt.

Als dit jou aanspreekt, neem dan contact op met Websiteconception.

Websiteconception

bouwt websites met de volgende kenmerken:
 • Met een heldere menustructuur, waarbij de bezoeker snel vindt wat hij zoekt.
 • Responsive design, dat wil zeggen leesbaar op alle soorten schermen zoals desktop, laptop, tablet en smartphone.
 • Snelle laadtijden van de pagina’s.
 • Makkelijk zelf te onderhouden via CMS (content management system) van Wordpress, wereldwijd het meest gebruikte webdesign platform.
 • Goed vindbaar voor zoekmachines zoals Google door zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization, afgekort SEO).
 • Compleet met links naar jouw social media pagina’s, contactformulieren, foto slides, filmpjes (youtube)
 • Email adres met jouw eigen domeinnaam indien gewenst.
 • Vermijden van onnodige “toeters en bellen” waardoor websites traag en onoverzichtelijk worden, en bezoekers dus snel afhaken.

Prijzen 

voor een goedkope wordpress website

 

 • Websiteconception bouwt al een complete website vanaf € 295,- exclusief domeinnaam en hosting.
 • Daarvoor krijg je een website met 4 menu-items (pagina’s) die tekst en/of foto’s kunnen bevatten, compleet met contactformulier, 5 emailadressen met domeinnaam, bijvoorbeeld info@domeinnaam.nl
 • Er is keuze uit 2 zogenaamde vaste sjablonen voor de opmaak van je website, ook wel templates genaamd.
 • De teksten en foto’s worden door jou zelf aangeleverd.
 • Bijkomende kosten: hostingpakket inclusief domeinnaam vanaf € 6,- per maand.
 • Tegen een vriendelijke meerprijs kan de website worden uitgebreid. Aangezien dit maatwerk is, is die meerprijs op aanvraag.
 • Ook de zogenaamde one-page websites (zoals deze) zijn mogelijk. 

Wordpress

Voor het bouwen van haar websites maakt Websiteconception gebruik van Wordpress. Het is het meest gebruikte platform ter wereld voor webdesign en website-bouw. In Amerika is zelfs al 80% van de websites op Wordpress gebouwd. Of het nu gaat om een simpele one page website of een uitgebreide webwinkel: met duizenden gratis beschikbare plugins kent wordpress nauwelijks nog beperkingen voor het bouwen van jouw ideale website.


Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en het Content Management System (CMS) geeft de gebruiker alle ruimte om zelf de website te beheren. Kennis van tijdrovende HTML-codering is niet nodig. Logisch dus dat je in een betrekkelijk korte tijd (binnen enkele dagen) een betaalbare wordpress website kunt laten bouwen!

Wordt mijn website gevonden op Google?

Als je een website hebt dan wil je graag dat toekomstige klanten je kunnen vinden op internet. Daarvoor is de zogenaamde zoekmachine-optimalisatie bedacht. Ook wel genoemd Search Engine Optimization ofwel SEO. Dat is een techniek die ervoor zorgt dat je website op internet vindbaar is. 


Dit kun je onder andere bereiken door in je teksten de juiste zoekwoorden te gebruiken. Zoekwoorden die jouw toekomstige klanten intoetsen op Google als ze naar jouw product of dienst op zoek zijn.
Websiteconception kan je daarbij helpen. Wij kijken mee met de teksten die je schrijft en kunnen die, daar waar nodig, aanpassen om je vindbaarheid te vergroten.

voorbeeld websites Snapshots van

Bekijk hier enkele voorbeeld-websites van Websiteconception door op de snapshots te klikken

neem contact op heb je vragen?

contact

 

+31 645 758 970
info@websiteconception.nl

adres

Buizerdstraat 17
5735 HH Aarle-Rixtel

openingstijden

Maandag – Vrijdag
08:00 – 17:00 uur

vul dan onderstaand formulier in heb je vragen?